miercuri, 14 noiembrie 2012

Punctul de vedere al Presedintelui F.1 Deva

DRAGI CAMARAZI,
MINCIUNA STĂ CU REGELE LA MASĂ…
Din nou terfeliti si umiliti, minţiţi.Aceştia suntem noi, cei care 30-40 de ani şi mai mult, în haină militară şi cu arma în mână am apărat România, legile, Constituţia şi graniţele Scumpei noastre Patrii-cum ne plăcea să spunem.
Târâţi în mizeria vorbelor urâte (nesimţiţi, obraznici, etc) începând cu guvernele băsiste, bocciste, ne aflăm azi în ZIUA FURIEI EUROPENE alături de cei care nu mai suportă colonizarea şi sclavagismul impus de fuhrerii europeni ţărilor din Uniune şi mai ales României.
De o lună de zile se mediatizează promisiuni deşarte privind reparaţia morală pentru cei cărora li s-au tăiat drastic pensia cu 40-60 % aproximativ 26.000 de pensionari militari. În mârşăvia, non-respectul, hoţia şi ilegalitatea acestor trădători de ţară, foştii purtători de haină militară au fost târâţi în noroiul şi clisa sărăciei fără pic de milă şi respect.
Cum aţi putut, nenorociţi de ARD-işti (ARDăv-ar focul iadului) să dormiţi liniştiţi la Cluj sau Cotroceni sau unde vă veţi afla, după ce aţi nenorocit familii intregi prin decese care nu se mai opresc, prin oameni care-şi dau foc în piaţă sau ramân fără un acoperiş deasupra capului.
Discuţia Ministrului Apărării şi Ministrului de Interne cu reprezentanţii FMI s-a soldat cu aprobarea deplină acestei acţiuni a Guvernului de reparaţie morală pentru cei afectaţi, urmând ca azi 14.11.2012 Guvernul Ponta printr-o O.U să rezolve această speţă.
Întâlnirea finală a FMI cu trădătorul de neam şi ţară, vânzătorul existenţei României, demisul Băsescu, a dat peste cap tot ce am clădit noi şi reprezentanţii Guvernului Ponta.
Înscrieţi dragi camarazi, în Ceaslovul Istoric al Trădării Naţionale şi această dată de 14.11.2012 pentru a o avea în vedere atunci când va veni vremea execuţiei publice morale şi politice a acestui specimen de om fără frică de Dumnezeu şi poporul român.
Pe cale de consecinţă, ne rezervăm dreptul ca la nivelul judeţului şi a întregii ţări să luăm toate măsurile şi să desfăşurăm toate acţiunile sindicale care vor fi stabilite în Şedinţa Extraordinară a Comitetului Director S.C.M.D, care va hotărâ duritatea actiunilor care urmează începând de luni, 19.11.2012.
FURIE ÎN EUROPA, FURIE ÎN SUFLETELE TUTUROR MILITARILOR…
De ce furie înainte de ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI?
Întrebaţi-vă şi răspundeţi-vă fiecare dacă în sufletele voastre cei care sunteţi militari sau cei care citiţi mai aveţi un dram de patriotism şi iubire de România.
HONOR ET PATRIE!
VAE VICTIS!
PREŞEDINTE F 1 S.C.M.D DEVA
col.(rz) STURZA ALEXANDRU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu