joi, 15 decembrie 2011

AVERTISMENT PENTRU GUVERNANȚI


Avertisment transmis domnilor miniștri ai M.Ap.N., M.A.I. si Directorului General al S.R.I.

 

Tovarăși reprezentanți ai partidului-stat,

În executarea ordinelor F.M.I., ați dovedit exces de zel în  destructurarea sistemului național de apărare, reușind să măriți numărul de rezerviști de la 144.500 în octombrie 2009, la 187.000 astăzi.
Ați dat afară, fără drepturi, și veți continua să o faceți, jandarmi, polițiști, pompieri tineri și, la 45 de ani, militari angajați pe baza de contract, toți fără drept de pensie anticipată, ajutor de șomaj, fără posibilitatea recuperării drepturilor bănești restante, toți dați afară din apartamentele în care stăteau cu chirie, pe motiv că sunt locuințe de serviciu. Vă bateți joc de cadrele cu vârste între 50-55 de ani, obligându-i să treacă în rezervă, deși pe Legea 263/2010 ar trebui să treacă la 60 de ani, obligându-i să accepte statutul de ”anticipat” și oferindu-le pensii la calendele grecești sau un ajutor de șomaj mascat în așa zisa ”pensie provizorie”, inexistentă din punct de vedere legal.   Ne-ați limitat dreptul la muncă, prin Legea 329/2009 și, practic, ni l-ați anulat prin prevederile Legii 263/2010.
Ne-ați luat, pe șest, în mai 2010, dreptul legal la o a doua pensie, pe baza vechimii în muncă, realizată după trecerea în rezervă. În perspectiva alinierii salariale a militarilor și polițiștilor activi la omologii lor din NATO, ați întrevăzut beneficiul: ați redus și continuați să reduceți numărul activilor (de aici suplimentarea fondurilor de pensie, pentru viitorii pensionați, nu pentru mărirea pensiilor aflate déjà în plată, cum cred naivii) iar pe noi, rezerviștii, ați hotărât să ne transformați în balast, adică în civili, “asistați” (pe Legea 119/2010) sau ”beneficiari” (pe Legea 263/2010) adică pomanagii, civili, fără identitate, ai statului, dependenți exclusiv de punctul de pensie. Si aceasta pentru că legile noastre ocupaționale prevedeau creșterea pensiilor, proporțional cu creșterea salarială la activi. Aceasta este în fapt miza, nu problema cuantumului, adică a sumelor încasate astăzi, pe care o fluturați diversionist în fața presei și în tribunale.
Mizați pe manipulare psihologică și pe război de imagine. De asemenea, pe cunoașterea psihologiei colective a militarului foarte în vârstă, déjà atins de dementa senilă sau a celui fără studii adevărate. De asemenea, ați mizat pe principiul caprei vecinului, adică pe psihologia colectiva a romanului.
Doi ani de zile ați dus războiul împotriva “nesimțiților de militari cu pensii nesimțite de 20 de milioane”, pentru a va face aliați din prosti, ca să urle de bucurie că desființați structurile militare una după alta, că le furați rezerviștilor dreptul dobândit numit grad militar și dreptul dobândit, în egală măsură proprietate, numit pensie militară. Ați vrut să ne transformați în civili, dependenți exclusiv de punctul de pensie, desființându-ne legile ocupaționale, abrogate la 1 ianuarie 2011 și reducându-ne pensiile cu 18-69%. Pentru asta ați apelat la un principiu inexistent, acela al retroactivității legii, promovând legea anticonstituționala și antieuropeana 119/2010, cu caracter retroactiv, și inventând absurda “recalculare” ceea ce, din punctul de vedere al legislației și tratatelor europene la care Romania este parte, înseamnă pur si simplu Discriminare.
Ați fost învinși prin hotărârea definitiva și executorie a Curții de Apel Cluj din 28 septembrie 2010, care a oprit definitiv și executoriu anticonstituționala recalculare, suspendând H.G. 735/2010. Din acel moment, continuarea recalculării era ilegală, dar ați comis ilegalitatea, emițând între 27 decembrie 2010 - 6 ianuarie 2011 deciziile nule de drept (pentru ca vă era interzis să le emiteți, recalcularea fiind interzisa) prin care  ne-ați făcut pensiile zob, unii dintre camarazii noștri decedând din aceasta cauza. Ați fost din nou învinși prin Hotărârea ICCJ din 7 ianuarie 2011 si toate minciunile dvs. in privința principiului erga omnes, răspândite cu spume la gură în media, nu v-au fost de nici un folos, decât eventual au folosit mâncătorilor dvs. de rahat, pe care i-ați răsplătit cu stele de generali si “contratorpilori”.
Din 8 ianuarie 2011, ați schimbat tactica. Ați renunțat la acțiunea “poporul contra nesimțiților de rezerviști cu pensii nesimțite” și ați declanșat operațiunea “rezerviști tăntălăi contra rezerviști adversari”. In condițiile în care Legea 263 a fost blocată, prin blocarea Legii 119/2010, ca urmare a desființării H.G. 735 iar legile noastre ocupaționale au fost abrogate, toate pensiile militarilor, cu data de 7 ianuarie 2011, au intrat ilegal în plată, ca transfer de fonduri fără acte justificative. Pe fond, v-ați permis să cedați ultimatumului SCMD din 24 ianuarie 2011, ca sa revenim la situația din decembrie 2010, doar in cuantumul pensiilor, nu și legal, prin prorogarea Legilor 164/2001 si 179/2004. Și dacă tot ne luăm pensiile ilegal, v-ați permis să afirmați manipulatoriu că faceți dreptate in sistem si sa măriți, pe ici pe colo, în mod nejustificat, pensiile câtorva, mințind ca e vorba de 90%. In fudulia lor, pentru ca prostul până nu-i fudul, nu e prost destul, unii au mușcat momeala, acceptând cu bucurie, în schimbul renunțării la calitatea de militar în rezervă, pensii mărite real sau doar promisiunea de mărire cu data de 1 ianuarie 2012, nesesizând ca le-ați luat calitatea de militar în rezervă si i-ați transformat in simple slugi politice. De asemenea nu au sesizat ca ați introdus în context cuvântul REGULARIZARE. Ceea ce înseamnă returnarea, la un moment dat, a sumelor care constituie diferența fata de suma de drept, ca “foloase necuvenite din drepturi de pensie”.
Ați mizat, în această operație, pe mentalul tăntălăului că el, și numai el, marele Gogu, merită mult mai mult decât toți ceilalți camarazi, pentru că a fost mare sculă pe basculă în cine știe ce branșă. Ați mizat pe disperarea celui căruia i se apropie funia de par, că, peste 10-20 de ani, nimeni nu va mai ști că a făcut umbră pământului degeaba, pe mentalitatea celor care rescriu istoria, punându-se in centrul ei, și i-ați cumpărat, in disprețul total fata de calitatea de militar, umplându-i cu grade de generali in rezerva, ordine, si decorații inutile.
Toate acestea au avut drept scop aburirea noastră, sa nu vedem ca principala operație este tentativa disperată de a legitima ilegalitatea prin așa zisa REVIZUIRE. Prin aceasta încercați să legitimați deciziile de pensie ilegale, nule de drept, date pe așa zisa “recalculare”. Ați încercat să ne prostiți să renunțăm la procese, ca n-ar mai avea obiect, ați dat ordine precise judecătorilor ce hotărâri să ia, dar nu ați reușit și SCMD a mers înainte, având peste 4000 de procese în prima instanța câștigate și 597 in recurs, la Curțile de Apel. Cu alte cuvinte, 597 de membri ai SCMD, prin hotărâri judecătorești definitive și irevocabile, s-au întors la statutul de militar in rezervă și la deciziile de pensie anterioare, stabilite prin vechile legi ocupaționale astăzi abrogate.
In aceasta situație, slugile de la Curtea Constituționala nemaifiind de ajuns, ați luat cu asalt ICCJ și tagma judecătorilor, mergând cu amenințări, pană la sancțiuni disciplinare daca ne mai dau casting de cauza, și ați pus-o pe madam Macovei nr.2, pe nume Kovesi, să introducă la ICCJ Recursul in interesul legii. In mod surprinzător, ICCJ  a dat hotărârea in favoarea noastră, în ziua de 12.12.2011, îngropând definitiv Legea 119/2010, blocând astfel toate prevederile referitoare la militari din Legea 263/2010, implicit operațiunea numita REVIZUIRE și deschizând perspectiva recunoașterii legilor noastre ocupaționale.
Daca am fi pierdut la ICCJ, hotărârile tribunalelor ar fi venit pe bandă împotriva noastră. Câștigând, este posibil ca numărul de 597 de militari în rezervă să crească rapid. Oricum, va avertizam ca ne vom judeca la Curtea de la Luxemburg si la CEDO, pentru ca vrem redobândirea tuturor drepturilor noastre, prin prorogarea legilor noastre ocupaționale. Va avertizam ca vom lupta si pentru păstrarea cuantumului pensiilor crescute, pentru ca sunt tot un drept dobândit, plata fata de lege urmând sa fie făcuta de către cei care au comis ilegalitățile, răsturnând piramida ierarhiei militare.
Pe cale de consecința, înainte de a avea textul hotărârii ICCJ, va avertizam sa renunțați la operațiunea numita REVIZUIRE si la trimiterea in bloc a deciziilor de revizuire care sunt nule de drept din acest moment, pentru ca, in caz contrar, va vom face răspunzători in fata legii.
Pe tăntălăii care va admira ii avertizam ca, pana la restabilirea dreptului, doar membrii SCMD, care câștigă - si vor câștiga matematic in justiție – își vor redobândi si onoarea si demnitatea militara si drepturile decurgând din calitatea de militar in rezerva, ei urmând a fi supuși REGULARIZARII adică si „regulați” si cu banii luați, pentru ca o pensie de 20 de milioane declarata “nesimțita” ieri, făcută “simțită” la 40 de milioane astăzi si înghețată definitiv, nu va mai valora doi bani in 2015 când noi, membrii SCMD, vom fi obținut si considerația si pensiile similare omologilor noștri din NATO.
Bătălia continuă, „tovarăși”, 2012 este an decisiv pentru dvs. ca politicieni si așa cum v-ați ciocnit de SCMD atunci când ați vrut să faceți un partid de aplaudaci al rezerviștilor din toate structurile, va veți ciocni de SCMD si atunci când seful vostru, mergând pe eterna tactica rusească, va apela la Forumul civic al lui Putin. Atunci, în alegeri, veți constata că SCMD este coloana vertebrala a societății civile conștiente și veți pierde matematic, indiferent câte voturi veți cumpăra sau fura. De aceea, ar fi în avantajul dvs., să renunțați cât mai e timp, să obligați Guvernul și Legislativul să proroge legile 164/2001 și 179/2004, pentru ca rahatul ilegalităților pe care ați început să-l rostogoliți împotriva noastră pe 28 decembrie 2008 a căpătat, între timp, dimensiunile unei haznale uriașe, aruncând Romania în haos juridic. Oricum, vă prevenim că, dacă dați drumul așa cum s-a prevăzut, pe 31 decembrie a.c., la grosul deciziilor de revizuire, le vom contesta în bloc și vom îndemna nu numai pe membrii SCMD ci pe toți rezerviștii care se află în procese pe această tema, să completeze, în situația în care le scade pensia, modelul de ordonanță președințială pe care l-au elaborat juriștii noștri pentru ca, prin decizii ale tribunalelor, pe durata bătăliei in justiție, pensiile noastre să nu scadă.
Urându-vă, nu în politică ci în viață, “La mulți ani!”, ca să apucați să fiți pedepsiți pentru bătaia de joc la care ne-ați supus și pentru genocidul comis déjà, va salut, fără respect.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu