joi, 20 septembrie 2012

Informare din partea presedintelui SCMD( Extras )


Doamnelor si domnilor colegi,
Presedintele SCMD si o parte dintre vicepresedintii SCMD au avut contacte la nivel de conducere cu importanti  lideri ai PSD, PNL si PC. Acestora li s-a transmis dezamagirea noastra, a tuturor, atat asupra modului cum s-a gestionat referendumul cat si asupra faptului ca n-au fost facute nici macar acele gesturi minime de bunavointa pe care le-am solicitat pentru ca USL sa ramana credibil in masa de alegatori. Am solicitat ca in termen de trei saptamani, in ceea ce ne priveste, cele doua solicitari urgente care nu afecteaza actualul exercitiu bugetar (abrogarea cap. IV din Legea 329/2009 privind cumulul pensii-salarii si revenirea celor cu pensii amputate la situatia din 2010) sa fie rezolvate prin ordonante de urgenta. De acestea va depinde entuziasmul cu care vom participa la alegerile generale.
Pe langa promisiuni mai mult sau mai putini ferme, am obtinut decizia Biroului Politic al PNL, afisata public, de a sustine solicitarile noastre in cadrul USL.
In functie de realizarea acestor obiective, vom fi in masura, pana la CNR, sa modificam sau nu strategia SCMD cu privire la campania pentru alegerile generale din 9 decembrie 2012.
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu